Receptbeskrivning
Fin vit fisk
Ingredienser
för
purjolök
blomkål
champinjoner
fin vit fisk, till exempel kolja eller sej
haricots verts
buljong
smör
bacon
wasabi/sesamkrydda
saffran, en nypa
salt
svartpeppar
parmesan
blomkål
champinjoner
fin vit fisk, till exempel kolja eller sej
haricots verts
buljong
smör
bacon
wasabi/sesamkrydda
saffran, en nypa
salt
svartpeppar
parmesan
Beskrivning
1. Lägg ner allt utom bacon i en ugnsfast form.
2. Klicka över med rikligt med smör.
3. In i ugnen i cirka 20 minuter.
4. Knaperstek bacon under tiden och lägg den sedan på hushållspapper för att rinna av.
5. Strö sedan på fisken när den kommer ut ur ugnen eller servera i en skål vid sidan om.
6. Servera med en fräsch grönsallad.
2. Klicka över med rikligt med smör.
3. In i ugnen i cirka 20 minuter.
4. Knaperstek bacon under tiden och lägg den sedan på hushållspapper för att rinna av.
5. Strö sedan på fisken när den kommer ut ur ugnen eller servera i en skål vid sidan om.
6. Servera med en fräsch grönsallad.
Visningar: 608
Inlagt 2012-06-16 14:12:53

