Receptbeskrivning

Inskannat från telefon

Ingredienser för


  90 min
 Svårighet: Lätt
Beskrivning
oz
/.i
:H
!
I
ii
kr
I
.
r åfi
1LL1iJL__flM>|¿w_EL1»)/
0 _
sk,-W de1gäf”“ ”Ch fm I/:År behov.
så är det län fm mfrflm V
2 dl havregryn _ I
6 di fuukomsmwj ff” d"ke
A dl krossade lin ron _
1 ai torkade, hackade =P“k°“
l dl solrosfrön
2 tsk bikarbonat
1 krm salt
2 tsk kardemumma
3 dl mild yoghurt naturell
(ev laktosfri)
1 dl blåbär, färska eller frysta
1 dl vatten
I msk rapsolja + lite extra att
smörja formen med
sön sÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 175°. Blanda alla
torra ingredienser i en bunke. Rör sedan i yoghurt, blåbär, vatten och rapsolja.
2. Smörj en avlång form med lite
olja och häll över smeten. Degen är kladdig men ganska fast
Grädda brödet längst ner i ugnen ca 11/2 tim. Ta ut brödet och låt det kallna på galler.

Visningar: 112
Inlagt 2012-06-17 10:54:26