Receptbeskrivning
Ingredienser
för
2 st ägg
5 dl mjölk
1.5 dl grahamsmjöl
1 dl vetemjöl
0.5 tsk salt
2 msk flytande matfett till gräddning
2 st (äpplen)
5 dl mjölk
1.5 dl grahamsmjöl
1 dl vetemjöl
0.5 tsk salt
2 msk flytande matfett till gräddning
2 st (äpplen)
Beskrivning
1. Vispa upp äggen och tillsätt lite av mjölken. Rör i mjölet och tillsätt resten av mjölken och saltet.
2. Grädda pannkakorna gyllenbruna i pannkaks- eller plättlagg på medelhög värme.
3. Man kan lägga ner 1/4 rivet äpple per pannkaka direkt i laggen och hälla smeten över (knappt 1 dl smet per pannkaka).
2. Grädda pannkakorna gyllenbruna i pannkaks- eller plättlagg på medelhög värme.
3. Man kan lägga ner 1/4 rivet äpple per pannkaka direkt i laggen och hälla smeten över (knappt 1 dl smet per pannkaka).
Visningar: 260
Inlagt 2012-06-20 16:13:09

