Receptbeskrivning
Pasta Puttanesca
Ingredienser
för
2 st vitlöksklyftor
5 st sardelfiléer, (ca 10 g)
2 krossade tomater, (á 400 g)
1 dl kapris
1 dl kalamataoliver mini, (75 g)
olivolja
salt + nymald svartpeppar
420 g pasta t ex tagliatelle
5 st sardelfiléer, (ca 10 g)
2 krossade tomater, (á 400 g)
1 dl kapris
1 dl kalamataoliver mini, (75 g)
olivolja
salt + nymald svartpeppar
420 g pasta t ex tagliatelle
Beskrivning
1. Skala och finhacka vitlöken. 
Finhacka sardellfiléerna.2. Fräs vitlök och sardeller i 
3 msk olja ca 3 min på svag värme. 
Se till att vitlöken inte blir bränd! 3. Tillsätt tomater, kapris och oliver. Låt småkoka under lock ca 15 min. Krydda med 1 1/2 tsk salt och 2 krm peppar.4. Koka pastan enligt anvisningen på förpacknigen. Häll av och blanda med tomatsåsen. Servera genast.
Visningar: 620
Inlagt 2012-06-19 06:05:21