Receptbeskrivning

Pasta Puttanesca

Ingredienser för
2 st vitlöksklyftor
5 st sardelfiléer, (ca 10 g)
2 krossade tomater, (á 400 g)
1 dl kapris
1 dl kalamataoliver mini, (75 g)
olivolja
salt + nymald svartpeppar
420 g pasta t ex tagliatelle


  15 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
1. Skala och finhacka vitlöken. 
Finhacka sardellfiléerna.2. Fräs vitlök och sardeller i 
3 msk olja ca 3 min pÃ¥ svag värme. 
Se till att vitlöken inte blir bränd! 3. Tillsätt tomater, kapris och oliver. LÃ¥t smÃ¥koka under lock ca 15 min. Krydda med 1  1/2 tsk salt och 2 krm peppar.4. Koka pastan enligt anvisningen pÃ¥ förpacknigen. Häll av och blanda med tomatsÃ¥sen. Servera genast.

Visningar: 620
Inlagt 2012-06-19 06:05:21