Receptbeskrivning
Lammbiffar med mascarpone
Ingredienser
för
400 g lammfärs
1.5 dl mascarpone
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 st vitlöksklyfta, pressad
1 msk smör eller olivolja
2 st fänkålsstånd
2 st vitlöksklyftor
1 msk smör eller olivolja
400 g krossade tomater
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl mascarpone
1 krm salt
kokt pasta
1.5 dl mascarpone
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 st vitlöksklyfta, pressad
1 msk smör eller olivolja
2 st fänkålsstånd
2 st vitlöksklyftor
1 msk smör eller olivolja
400 g krossade tomater
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl mascarpone
1 krm salt
kokt pasta
Beskrivning
1. Blanda färsen med mascarpone, salt, peppar och vitlök.Forma till små runda biffar.2. Skär fänkålen i tunna klyftor. Spara de gröna vipporna.Skala och skiva 2 vitlöksklyftor.3. Fräs fänkål och vitlök i smör i en stekpanna. Häll på tomatkrosset och krydda med salt och peppar. Låt det koka ca 5 minuter.4. Stek biffarna i smör i en stekpanna ca 2 minuter på varje sida.5. Smaksätt mascarpone med salt. Servera biffarna medgrönsaksröran och toppa med mascarpone och fänkålsvippor.
Visningar: 509
Inlagt 2012-06-23 12:58:41

