Receptbeskrivning

Färskpotatissallad med rädisor

Ingredienser för
800 g färskpotatis, skrubbad
dill
1 smör
2 rädisor
1 knippe färsklök
1 rabarber
socker
1 färsk babyspenat
50 g smör
5 pepparrot, skalad
citron, saften
salt, efter smak
vitpeppar, efter smak


  0 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Koka färskpotatisen i lättsaltat vatten med dillkvistar och en liten klicksmör.
2. Häll av vattnet och varmhåll potatisen vid sidan av grillen.
3. Putsa rädisorna och färsklöken.
4. Koka dem i saltat vatten, börja med löken och avluta med rädisorna.
5. Kyl ner i kallt vatten.
6. Hyvla rabarbern tunt med osthyvel och sockra lätt.
7. Blanda potatis, rädisor, färsklök, spenat och rabarber.
8. Bryn smöret i en stekpanna och vispa under tiden.
9. Tillsätt riven pepparrot och citronsaft.
10. Salta och peppra.
11. Slå smöret över potatissalladen vid servering.

Visningar: 355
Inlagt 2012-06-26 00:16:54