Receptbeskrivning
			
			
			
			Olivklädd kycklingfilé med grönsaksgratäng
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							600 g kycklingfilé 
2 dl crème fraiche
200 g fetaost
1.5 dl svarta oliver
salt och peppar
1 msk rapsolja
1 st zucchini
1 st purjolök
2 st morötter
1 st fänkål
1 krm svartpeppar, malen
salt
vitpeppar, malen
2 st vitlöksklyftor
2 dl grädde
1.5 dl riven ost
						
					2 dl crème fraiche
200 g fetaost
1.5 dl svarta oliver
salt och peppar
1 msk rapsolja
1 st zucchini
1 st purjolök
2 st morötter
1 st fänkål
1 krm svartpeppar, malen
salt
vitpeppar, malen
2 st vitlöksklyftor
2 dl grädde
1.5 dl riven ost
Beskrivning
					
						1 Värm ugnen till 200 grader. Bryn kycklingfiléerna i stekpannan. Lägg dem i en ugnfast form. Blanda crème fraiche, fetaost, oliver, salt och peppar i en skål. Fördela sedan över kycklingfiléerna. Grädda i ugn 15–20 minuter.Gratängen:1 Värm ugnen till 200 grader. Skär grönsakerna i bitar, lägg dem i smord ungsfastform. Salta och peppra, pressa över vitlöken. Häll över grädden. Strö över riven ost. 
2 Grädda i ugnen 25–30 minuter eller tills gratängen fått fin färg.
										2 Grädda i ugnen 25–30 minuter eller tills gratängen fått fin färg.
Visningar: 261
Inlagt 2012-07-10 16:28:15
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min