Receptbeskrivning

Idas röding

Ingredienser för
600 g rödingfilé
6 dl gräddmjölk
3 dl grädde + 3 dl mjölk ihopblandat
50 g smör
2 tsk dijonsenap
150 g kräftstjärtar
1 st näve kantareller
rejält med hackad dill
finhackad rödlök
salt o peppar
potatis


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Stek rödingfileérna i en stekpanna ganska snabbt på en sida i smör.
2. Plocka ur rödingen och lägg i kantareller.
3. Rör ner gräddmjölken, låt tjockna lite.
4. Ha sedan i dijonsenapen.
5. I med fileérna igen med andra sidan ner. Låt småputtra i någon minut.
6. Rikligt med dill, och lök som garnering.
7. Salt och peppar efter smak.
8. Servera med citronklyfta och potatis.
9. Garnera med kräftstjärtar före servering.

Visningar: 2233
Inlagt 2012-06-29 15:08:28