Receptbeskrivning
			
			
			
			Wallenbergare
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							800 g ljus kalvfärs 
salt
vitpeppar från kvarn
1 krm fyra kryddor
8 st äggulor
4 dl vispgrädde
2 dl vitt färskt ströbröd
smör till stekning
gröna ärter
rårörda lingon
brynt smör
potatispuré
						
					salt
vitpeppar från kvarn
1 krm fyra kryddor
8 st äggulor
4 dl vispgrädde
2 dl vitt färskt ströbröd
smör till stekning
gröna ärter
rårörda lingon
brynt smör
potatispuré
Beskrivning
					
						1. Blandningen sker lättast i en matberedare. Blanda först färsen med salt, kryddor och äggulor. När färsen, som hela tiden hålls kall, är seg och homogen blandas grädden in lite i taget. Arbeta inte så mycket att färsen skär sig.
2. Forma stora biffar och vänd i ströbröd. Stek i smör på låg värme.
					
										2. Forma stora biffar och vänd i ströbröd. Stek i smör på låg värme.
Visningar: 818
Inlagt 2012-07-01 21:55:10
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min