Receptbeskrivning
Ingredienser för
4 st rejäla laxfiléer med skinn
till fyllning
1 dl crème fraiche
0.5 st burk finhackade kronärtskockbottnar
1 dl riven västerbottensost
4 st finhackade soltorkade tomater (obs: kolhydrat
salt
peppar
4 st skivor knaprigt bacon


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Lägg baconskivorna på smörpapper och torka i ugnen på175 grader.
2. Blanda ihop fyllningen.
3. Smaka av och krydda.
4. Skär djupa skåror i laxfiléerna och tryck in fyllningen.
5. Stek laxen i 175 grader ca 20 minuter.
6. Klipp över baconstrimlor som dekoration. (I ursprungsreceptetstod det ugnstorkad parmaskinka, men jag föredrarbacon.)
7. Serveras förslagsvis med en frisk grönsallad.

Visningar: 242
Inlagt 2012-07-06 07:24:40