Receptbeskrivning

Spaghetti med kantareller, trumpetsvamp, parmesan och rucola

Ingredienser för
400 g spaghetti
200 g gula kantareller
200 g rödgul trumpetsvamp
0.5 gul lök, finhackad
4 vitlöksklyftor, tunt skivade
1 dl vispgrädde
30 g rucolasallad
1 dl nyriven parmesanost
rivet skal från 1 citron
olja och smör till stekning
salt och svartpeppar


  0 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Koka spaghetti enligt anvisning på paketet. Stek svamp i olja och smör.
2. Lägg i lök och vitlök mot slutet och häll i grädde. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Blanda med nykokt spaghetti och vänd ner rucola.
3. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp på fat och strö över parmesanost och rivet citronskal. Avlsuta med att ringla över lite olivolja och dra några extra drag på pepparkvarnen.

Visningar: 119
Inlagt 2012-07-06 09:42:23