Receptbeskrivning

Paella med saffransbulgur

Ingredienser för
2 st schalottenlök
1 st vitlök klufta
1 msk olivolja
0.5 l vatten
1 st hönsbuljongtärning
0.5 g saffran
1 st paprika röd
2 st chorizo
1 frp frysta musslor
100 g räkor
persilja


  30 min
 Svårighet: Lätt
Beskrivning
Finhacka schalottenlök och vitlök . Stek löken mjuk och glansig i oljan i en tjocknottnad kastrull. Tillsätt vatten, buljong och saffran. Låt koka i 10 min tills buljongen kokat in. Skär korven på snedden och bryn i stekpanna. Skrubba och tillaga musslorna enligt förpackningens anvisningar. Strimla paprikan och blanda med bulgur och korv. Lägg upp på ett fat och dekorera med nykokta musslor räkor och persilja.

Visningar: 250
Inlagt 2012-07-13 11:53:05