Receptbeskrivning
Vides fisk under täcke
Ingredienser
för
700 g färsk vit fisk (t.ex. torsk eller kolja)
2 dl crème fraiche
2 st vitlöksklyftor
1 msk grov fransk senap
1 krm salt
1 dl västerbottensost, riven
3 msk persilja, hackad
pressad potatis
sallad
2 dl crème fraiche
2 st vitlöksklyftor
1 msk grov fransk senap
1 krm salt
1 dl västerbottensost, riven
3 msk persilja, hackad
pressad potatis
sallad
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200 grader, Lägg fisken i en smord ugnsform. 2. Riv ner vitlöksklyftorna i crème fraichen och blanda i senap, salt, ost och persilja. 3. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter.
Visningar: 428
Inlagt 2012-07-22 22:35:55

