Receptbeskrivning
			
			
			
			LCHF frukostbröd
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							2 st ägg 
2 dl vatten
2 dl riven ost
2 dl pofiber
2 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
salt
3 msk solrosfrön eller sesamfrön
						
					2 dl vatten
2 dl riven ost
2 dl pofiber
2 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
salt
3 msk solrosfrön eller sesamfrön
Beskrivning
					
						8 bröd:Sätt ugnen på 200 grader. Blanda allt i en bunke. Låt svälla ca 20 minuter. Forma 8 runda bröd på ett bakplåtspapper. Strö över sesamfrön. Grädda ca 20 minuter.Recept: Mia Troberg ElonqFoto: Katja KristofersonNäringsinnehåll per brödKalorier: 72  kcalKolhydrater: 1,2 gProtein: 5 gFett: 5 g					
										Visningar: 321
Inlagt 2012-07-29 12:35:03
				 
					 
			
 





 30 min
  30 min