Receptbeskrivning
Glutenfritt knäckebröd
Ingredienser
för
0.5 dl linfrön
0.5 dl sesamfrön
0.5 dl pumpakärnor
0.5 dl solroskärnor
1 dl maizenamjöl
1 dl majsmjöl oldana
0.5 dl olja
2 dl vatten kokande
0.5 dl sesamfrön
0.5 dl pumpakärnor
0.5 dl solroskärnor
1 dl maizenamjöl
1 dl majsmjöl oldana
0.5 dl olja
2 dl vatten kokande
Beskrivning
Blanda frön+kärnor. Rör ner oljan.
Blanda i mjölsorterna noga. Häll i det kokande vattnet.
Bred smeten med en slickepott på en bakplåt med bakplåtspapper tunt över hela plåten. Strö över flingsalt.
Grädda i 1 timme + 10 minuter på 150 grader.
Blanda i mjölsorterna noga. Häll i det kokande vattnet.
Bred smeten med en slickepott på en bakplåt med bakplåtspapper tunt över hela plåten. Strö över flingsalt.
Grädda i 1 timme + 10 minuter på 150 grader.
Visningar: 322
Inlagt 2012-08-01 18:33:52

