Receptbeskrivning
Coleslaw
Tobias Berg via Ica.se
Ingredienser
för
7 dl vitkål
1 morot
1 rödlök
1 dl crème fraiche
0.5 dl majonnäs
1 tsk fransk senap
1 tsk socker
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 morot
1 rödlök
1 dl crème fraiche
0.5 dl majonnäs
1 tsk fransk senap
1 tsk socker
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar
Beskrivning
1. Använd en osthyvel, så går det lätt att strimla vitkålen riktigt tunt. Eller använd matberedare med den tunnaste skärskivan.
2. Skala moroten och riv den fint på rivjärn. Skala, dela och skiva rödlöken mycket tunt.
3. Rör samman crème fraiche, majonnäs och senap. Smaksätt med socker salt och peppar.
4. Blanda vitkål, morot, lök och majonnässåsen. Låt salladen stå kallt ett tag.
2. Skala moroten och riv den fint på rivjärn. Skala, dela och skiva rödlöken mycket tunt.
3. Rör samman crème fraiche, majonnäs och senap. Smaksätt med socker salt och peppar.
4. Blanda vitkål, morot, lök och majonnässåsen. Låt salladen stå kallt ett tag.
Visningar: 588
Inlagt 2012-08-06 18:04:33

