Receptbeskrivning
Kladdkaka after eight
Ingredienser
för
Beskrivning
Kladdkaka after eight
Det här behöver du , till en stor rund form ca 26 cm. ( Detta är en dubbelsats ) :
4 ägg
5 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
8 msk kakao
3 dl vetemjöl
200 gram smält smör
ströbröd och matfett till smörjning av form
Obs!! Denna kladdkakan ska som alla mina övriga kladdkakor stå kallt i ca 2 timme innan servering,
Men den får gärna stå kallt över natten ! :-) Viktigt!
Gör så här:
Ställ ugnen på 175 grader.
Smält smöret. Låt svalna.
Smörj och bröa formen.
smält ca 12 – 15 bitar after eight över ett vattenbad. Och tillsätt detta i smöret.
Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker, kakao, mjöl och till sist smöret.
och grädda i mitten på ugnen i ca 30 minuter.
Serveras med färska hallon
Det här behöver du , till en stor rund form ca 26 cm. ( Detta är en dubbelsats ) :
4 ägg
5 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
8 msk kakao
3 dl vetemjöl
200 gram smält smör
ströbröd och matfett till smörjning av form
Obs!! Denna kladdkakan ska som alla mina övriga kladdkakor stå kallt i ca 2 timme innan servering,
Men den får gärna stå kallt över natten ! :-) Viktigt!
Gör så här:
Ställ ugnen på 175 grader.
Smält smöret. Låt svalna.
Smörj och bröa formen.
smält ca 12 – 15 bitar after eight över ett vattenbad. Och tillsätt detta i smöret.
Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker, kakao, mjöl och till sist smöret.
och grädda i mitten på ugnen i ca 30 minuter.
Serveras med färska hallon
Visningar: 293
Inlagt 2012-08-08 08:04:12

