Receptbeskrivning

Tandooriräkor i pitabröd

Ingredienser för
2 msk lättyoghurt
1 tsk citronsaft
1 tsk tandoori
125 g räkor, skalade
1 st gul lök(ar)
1 tsk majsolja
2 msk koriander
1 st pitabröd


  15 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Blanda yoghurt, citronsaft och tandoorikrydda. Lägg i räkorna och blanda om. 2. Skala och finhacka löken. Fräs den i oljan i en stekpanna på svag värme.3. Öka värmen och lägg i räkblandningen. Fräs den tills det mesta av vätskan har kokat in, 3-5 min. Rör hela tiden. Blanda i koriander eller ev. persilja. 4. Värm pitabrödet, dela det tvärs över i två ”fickor” och fyll dem med sallat och tandooriräkor.Servera med citronklyftor.

Visningar: 503
Inlagt 2012-08-08 19:16:20