Receptbeskrivning
Morotspasta med rosmarin
Ingredienser
för
400 g tagliatelle
500 g morot/morötter
2.5 dl mellangrädde
1 dl parmesanost riven
2 st vitlöksklyftor
1 muskotnöt, malen
1 rosmarin
500 g morot/morötter
2.5 dl mellangrädde
1 dl parmesanost riven
2 st vitlöksklyftor
1 muskotnöt, malen
1 rosmarin
Beskrivning
1. Skala och riv morötterna fint. Stek de rivna morötterna i en stekpanna med lite olja på låg värme några minuter utan att det får någon färg. Tillsätt pressad eller finhackad vitlök och låt steka ytterligare några minuter. 2. Tillsätt grädden och låt alltsammans koka ihop ett par minuter. 3. Koka pastan enligt paketets anvisning.4. Avsluta morotssåsen med att tillsätta den rivna parmesanosten och en nypa riven muskotnöt. Salta och peppra.5. Häll av pastan och blanda med såsen. Garnera med några kvistar rosmarin.
Visningar: 625
Inlagt 2012-08-08 19:15:29

