Receptbeskrivning

Morotspasta med rosmarin

Ingredienser för
400 g tagliatelle
500 g morot/morötter
2.5 dl mellangrädde
1 dl parmesanost riven
2 st vitlöksklyftor
1 muskotnöt, malen
1 rosmarin


  30 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Skala och riv morötterna fint. Stek de rivna morötterna i en stekpanna med lite olja på låg värme några minuter utan att det får någon färg. Tillsätt pressad eller finhackad vitlök och låt steka ytterligare några minuter. 2. Tillsätt grädden och låt alltsammans koka ihop ett par minuter. 3. Koka pastan enligt paketets anvisning.4. Avsluta morotssåsen med att tillsätta den rivna parmesanosten och en nypa riven muskotnöt. Salta och peppra.5. Häll av pastan och blanda med såsen. Garnera med några kvistar rosmarin.

Visningar: 310
Inlagt 2012-08-08 21:15:29