Receptbeskrivning
Indisk grönsaksgryta i kormasås
Ingredienser
för
1 lök
5 potatis
2 morötter
1 blomkålshuvud
1 msk olja
1 burk korma cookingsauce
1 burk kikärter
1 lime
salt och peppar
naanbröd
5 potatis
2 morötter
1 blomkålshuvud
1 msk olja
1 burk korma cookingsauce
1 burk kikärter
1 lime
salt och peppar
naanbröd
Beskrivning
Skala lök, potatis och morötter. Grovhacka löken, skär potatis och morötter i tunna skivor. Ansa och skölj blomkål och dela den i små buketter.
Fräs lök, potatis och morötter i olja i en låg vid panna ca 10 minuter.
Vänd ner blomkål, kormasås och avrunna kikärter. Låt det koka under lock ca 10 minuter eller tills grönsakerna är mjuka. Späd ev. med vatten om det blir för tjockt. Smaksätt med rivet limeskal - saft, salt och peppar.
Servera grönsakspannan med tomater och naanbröd.
För alla
Läs noga innehållsförteckningen på kormasåsen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Fräs lök, potatis och morötter i olja i en låg vid panna ca 10 minuter.
Vänd ner blomkål, kormasås och avrunna kikärter. Låt det koka under lock ca 10 minuter eller tills grönsakerna är mjuka. Späd ev. med vatten om det blir för tjockt. Smaksätt med rivet limeskal - saft, salt och peppar.
Servera grönsakspannan med tomater och naanbröd.
För alla
Läs noga innehållsförteckningen på kormasåsen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Visningar: 503
Inlagt 2012-08-09 02:59:22