Receptbeskrivning
Sallad med bröd
Ingredienser
för
3 st lantbröd, skivor
3 msk olivolja, + 2 msk
150 g körsbärstomater, röda och gula
100 g blandad sallad, av rucola, spenat, rödbetssk
0.5 dl cocktailkapris
1 tsk färsk rosmarin, finhackad
1 st vitlöksklyfta, finhackad
1 msk balsamvinäger
1 msk rödvinsvinäger
0.5 dl olivolja, gärna toskansk
1 krm salt
1 krm svartpeppar, nymald
3 msk olivolja, + 2 msk
150 g körsbärstomater, röda och gula
100 g blandad sallad, av rucola, spenat, rödbetssk
0.5 dl cocktailkapris
1 tsk färsk rosmarin, finhackad
1 st vitlöksklyfta, finhackad
1 msk balsamvinäger
1 msk rödvinsvinäger
0.5 dl olivolja, gärna toskansk
1 krm salt
1 krm svartpeppar, nymald
Beskrivning
1. Skär brödet i stora tärningar. Hetta upp 2 msk olivolja i en stekpanna och stek brödtärningarna knapriga. Låt kallna.
2. Blanda alla ingredienser till dressingen.
3. Halvera tomaterna. Blanda sallad, tomater, brödtärningar och kapris. Häll över dressing strax före servering.
2. Blanda alla ingredienser till dressingen.
3. Halvera tomaterna. Blanda sallad, tomater, brödtärningar och kapris. Häll över dressing strax före servering.
Visningar: 655
Inlagt 2012-08-09 03:07:19

