Receptbeskrivning

Quinoapanna med fisk

Ingredienser för
1 fänkål
1 paprika
5 dl fiskbuljong
2 dl quinoa
1 saffran
600 g fisk
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar
persilja
bröd
matyoghurt
gräslök


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning

Ansa och skölj fänkål och paprika. Skiva grönsakerna.
Koka upp fiskbuljong. Skölj quinoa, tillsätt den och saffran och rör om. Låt koka ca 7 minuter under lock.
Tillsätt grönsakerna, fisk, salt och peppar och fortsätt att koka ca 5 minuter under lock. Strö över persilja.
Servera med bröd och matyoghurt blandad med hackad gräslök.

För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen för samtliga allergener.
Gör glutenfri: välj ett glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj Sour Supreme (innehåller soja) i stället för matyoghurt.

Visningar: 415
Inlagt 2012-08-09 22:10:32