Receptbeskrivning
Balsamkyckling med fetaost och oliver
Ingredienser
för
4 st kycklingfiléer
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk olivolja
2.5 dl hönsbuljong
0.5 dl balsamvinäger
100 g fetaost
15 st kalamataoliver utan kärnor
tillbehör
300 g tagliatelle
100 g rucola
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk olivolja
2.5 dl hönsbuljong
0.5 dl balsamvinäger
100 g fetaost
15 st kalamataoliver utan kärnor
tillbehör
300 g tagliatelle
100 g rucola
Beskrivning
1. Skär kycklingfiléerna i två bitar på längden. Salta och peppra. Stek dem i oljan i en stekpanna ca 3 min på varje sida.
2. Häll på buljong och vinäger och låt puttra utan lock ca 10 min. Smula över ost och strö på oliverna.
3. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Låt pastan rinna av och blanda med salladen.
4. Servera kycklingen med sky, topping och pasta med rucola.
2. Häll på buljong och vinäger och låt puttra utan lock ca 10 min. Smula över ost och strö på oliverna.
3. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Låt pastan rinna av och blanda med salladen.
4. Servera kycklingen med sky, topping och pasta med rucola.
Visningar: 544
Inlagt 2012-08-10 20:52:00