Receptbeskrivning

Balsamkyckling med fetaost och oliver

Ingredienser för
4 st kycklingfiléer
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk olivolja
2.5 dl hönsbuljong
0.5 dl balsamvinäger
100 g fetaost
15 st kalamataoliver utan kärnor
tillbehör
300 g tagliatelle
100 g rucola


  25 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Skär kycklingfiléerna i två bitar på längden. Salta och peppra. Stek dem i oljan i en stekpanna ca 3 min på varje sida.

2. Häll på buljong och vinäger och låt puttra utan lock ca 10 min.  Smula över ost och strö på oliverna.

3. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Låt pastan rinna av och blanda med salladen.

4. Servera kycklingen med sky, topping och pasta med rucola.

Visningar: 544
Inlagt 2012-08-10 20:52:00