Receptbeskrivning
Jambalaya med korv och risoni
Ingredienser
för
4 risoni
1 hönsbuljongtärning
1 msk paprikapulver
1 paprika
1 lök
2 vitlöksklyftor
1 msk olja
480 g kabanoss
1 ananasringar
1 gurka
1 hönsbuljongtärning
1 msk paprikapulver
1 paprika
1 lök
2 vitlöksklyftor
1 msk olja
480 g kabanoss
1 ananasringar
1 gurka
Beskrivning
Koka risoni med buljongtärning och paprikapulver enligt anvisningen på förpackningen.
Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skala och finhacka lök och vitlök.
Fräs paprika, lök och vitlök i oljan i en stekpanna. Skiva kabanossen och låt den fräsa med grönsakerna en kort stund.
Låt ananasen rinna av, skala och kärna ur gurkan, skär den och ananasen stavar. Blanda fräset med ananas, gurka och den nykokta risonin.
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden och korvarna. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.Glutenfri: byt ut risonin mot ris eller quinoaÄggfri: kontrollera att risoni inte innehåller ägg.
Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skala och finhacka lök och vitlök.
Fräs paprika, lök och vitlök i oljan i en stekpanna. Skiva kabanossen och låt den fräsa med grönsakerna en kort stund.
Låt ananasen rinna av, skala och kärna ur gurkan, skär den och ananasen stavar. Blanda fräset med ananas, gurka och den nykokta risonin.
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden och korvarna. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.Glutenfri: byt ut risonin mot ris eller quinoaÄggfri: kontrollera att risoni inte innehåller ägg.
Visningar: 518
Inlagt 2012-08-13 15:39:35

