Receptbeskrivning
Ingredienser
för
800 g nötfärs, gärna av hängmörat nötkött
16 g finsalt
2 g svartpeppar, grovmalen
8 bacon (lättgrillat)
8 sorte sara (dansk ost)
4 bifftomat
8 st silverlökringar, tunt skurna
4 st hamburgarbröd, hembakade
1 dl majonnäs av prima kvalité
1 msk dijonsenap
1 dl chilisås
1 msk pepparot, riven
1 krm citronzest
worchestersås och tabasco efter smak
gyllenbruna och krispiga pommes frites
16 g finsalt
2 g svartpeppar, grovmalen
8 bacon (lättgrillat)
8 sorte sara (dansk ost)
4 bifftomat
8 st silverlökringar, tunt skurna
4 st hamburgarbröd, hembakade
1 dl majonnäs av prima kvalité
1 msk dijonsenap
1 dl chilisås
1 msk pepparot, riven
1 krm citronzest
worchestersås och tabasco efter smak
gyllenbruna och krispiga pommes frites
Beskrivning
1. DressingBlanda majonnäs och dijonsenap.
2. KetchupBlanda alla ingredienser.
3. HamburgareBlanda färsen försiktigt med salt och peppar.
4. Platta ut färsen till 2 cm tjocka hamburgare.
5. Grilla dem till 45-gradig innertemperatur.
6. Toppa med baconet och osten och lägg på dem snabbt igen, så osten smälter lite lätt.
7. Bygg upp burgaren med brödet, sen dressingen, tomat, köttet och sist lök och brödet.
2. KetchupBlanda alla ingredienser.
3. HamburgareBlanda färsen försiktigt med salt och peppar.
4. Platta ut färsen till 2 cm tjocka hamburgare.
5. Grilla dem till 45-gradig innertemperatur.
6. Toppa med baconet och osten och lägg på dem snabbt igen, så osten smälter lite lätt.
7. Bygg upp burgaren med brödet, sen dressingen, tomat, köttet och sist lök och brödet.
Visningar: 463
Inlagt 2012-08-14 10:19:38

