Receptbeskrivning
Ragu
Ingredienser
för
5 potatis
3 msk smör
300 g kantareller
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl mjölk
2 dl vispgrädde
2 syrliga äpplen
3 msk smör
300 g kantareller
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl mjölk
2 dl vispgrädde
2 syrliga äpplen
Beskrivning
Skala o skär potatisen till tärningar. Stek potatisen i smör på medelvärde tills den får fin färg, 5-10 min. Tillsätt kantarellerna, salta och peppra och kåt fräsa ytterligare några minuter. Tillsätt mjölk och grädde. Koka ihop ragun några minuter till den fått en krämig konsistens. Skala och tärna äpplen. Vänd ner tärningarna i ragun strax före servering.
Visningar: 350
Inlagt 2012-08-18 15:14:40

