Receptbeskrivning
Viltfärsbiff med mozzarella
Sanna Forss via G E
Ingredienser
för
600 g viltfärs
50 g salami
100 g mozzarella
1 dl riven parmesanost
1 tsk torkad oregano
salt och peppar
2 st mogna tomater
4 bondbröd
4 msk olivolja
4 st tunna skivor parmaskinka
8 mozzarella
50 g salami
100 g mozzarella
1 dl riven parmesanost
1 tsk torkad oregano
salt och peppar
2 st mogna tomater
4 bondbröd
4 msk olivolja
4 st tunna skivor parmaskinka
8 mozzarella
Beskrivning
1. Tärna salamin och hälften av mozzarellan, skiva resten och använd tillgratinering.
2. Blanda färsen med salami, mozzarella och parmesanost.Smaka av med salt, peppar och oregano.
3. Forma 4 biffar och stek dem i några minuter på varje sida.
4. Sätt ugnen på 150°. Skiva tomaterna.
5. Pensla brödskivorna med olivoljaoch sätt in i ugnen i några minuter. Höj värmen till 175°.
6. Lägg enskiva skinka på varje toast. Lägg på biffen, tomaterna och mozzarellaosten.
7. Sätt in i ugnen igen ca 5 minuter.
2. Blanda färsen med salami, mozzarella och parmesanost.Smaka av med salt, peppar och oregano.
3. Forma 4 biffar och stek dem i några minuter på varje sida.
4. Sätt ugnen på 150°. Skiva tomaterna.
5. Pensla brödskivorna med olivoljaoch sätt in i ugnen i några minuter. Höj värmen till 175°.
6. Lägg enskiva skinka på varje toast. Lägg på biffen, tomaterna och mozzarellaosten.
7. Sätt in i ugnen igen ca 5 minuter.
Visningar: 460
Inlagt 2012-08-19 15:58:56

