Receptbeskrivning
Inskannat från telefon
Ingredienser
för
Beskrivning
..|||1E|.|A se 15:34 0 3 46%!-W
Mjölkchokladmousse
4 port
1,5 gelatinblad
3/4 + 2 dl vispgrädde
100 g mjölkchoklad
2 ä99
1/2 dl florsocker
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca
5 minuter.
Hacka chokladen fint och lägg i en
bunke. Koka upp 3/4 dl grädde och
häll den över chokladen. Låt stå ca 5
minuter. Rör till en slät kräm.
Ta upp gelatinet ur vattnet. Lägg i
Mjölkchokladmousse
4 port
1,5 gelatinblad
3/4 + 2 dl vispgrädde
100 g mjölkchoklad
2 ä99
1/2 dl florsocker
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca
5 minuter.
Hacka chokladen fint och lägg i en
bunke. Koka upp 3/4 dl grädde och
häll den över chokladen. Låt stå ca 5
minuter. Rör till en slät kräm.
Ta upp gelatinet ur vattnet. Lägg i
Visningar: 213
Inlagt 2012-08-20 15:03:55

