Receptbeskrivning
Inskannat från telefon
Ingredienser
för
Beskrivning
..|||1EL|A se 15:34 0 3 46%!-
Ta upp gelatinet ur vattnet. Lägg i
en liten kastrull och smält försiktigt,
tillsätt ev 1 msk vatten så bränns
det inte lika lätt. Låt svalna något.
Blanda i gelatinet i chokladkrämen.
Vispa 2 dl grädde, inte för hårt.
Vispa äggulor och florsocker fluffigt.
Tillsätt chokladkrämen och rör
försiktigt. Blanda därefter i den
vispade grädden
Häll upp moussen i fyra
portionsformar och låt stelna i kylen
2-3 timmar.
Camilla
Ta upp gelatinet ur vattnet. Lägg i
en liten kastrull och smält försiktigt,
tillsätt ev 1 msk vatten så bränns
det inte lika lätt. Låt svalna något.
Blanda i gelatinet i chokladkrämen.
Vispa 2 dl grädde, inte för hårt.
Vispa äggulor och florsocker fluffigt.
Tillsätt chokladkrämen och rör
försiktigt. Blanda därefter i den
vispade grädden
Häll upp moussen i fyra
portionsformar och låt stelna i kylen
2-3 timmar.
Camilla
Visningar: 201
Inlagt 2012-08-20 15:03:48

