Receptbeskrivning
Pastasallad med tonfisk
Ingredienser
för
1 burk tonfisk
150 g pasta
1 st äggula
1 msk fransk senap
4 msk oliv- eller rapsolja
1 tsk salt och peppar
1 st lök
150 g pasta
1 st äggula
1 msk fransk senap
4 msk oliv- eller rapsolja
1 tsk salt och peppar
1 st lök
Beskrivning
Koka pastan.
SÃ¥sen:
Blanda äggula, fransk senap, olja, vinäger, salt och peppar.
Skiva löken i skivor.
Blanda i sås, tonfisk samt löken i pastan. Låt det svalna.
Serveras ljummen/kall. Så gör den gärna i förväg.
Tips!
Gör gärna dubbel eller till och med trippel sats för ordentlig mängd pastasallad. Går utmärkt att förvara i plastburkar och äta kall dagen efter.
SÃ¥sen:
Blanda äggula, fransk senap, olja, vinäger, salt och peppar.
Skiva löken i skivor.
Blanda i sås, tonfisk samt löken i pastan. Låt det svalna.
Serveras ljummen/kall. Så gör den gärna i förväg.
Tips!
Gör gärna dubbel eller till och med trippel sats för ordentlig mängd pastasallad. Går utmärkt att förvara i plastburkar och äta kall dagen efter.
Visningar: 829
Inlagt 2012-08-31 07:38:56

