Receptbeskrivning
Stek palsternacka med gräddfil och keso
Ingredienser
för
6 st palsternackor
Ägg
ströbröd
gräddfil
socker
dill
keso
vitlök
kokt potatis
Ägg
ströbröd
gräddfil
socker
dill
keso
vitlök
kokt potatis
Beskrivning
"Filéa" palsternackan (skär i 5 - 7 mm tjocka skivor)
Vänd dem i uppvispat ägg och panera dem
Stek på medelhög värme
Salta och peppra
GRÄDDFILSSÅS
Blanda gräddfil med lite socker och dill
KESORÖRA
Blanda keso och gräddfil med vitlök
Serva allt detta med kokt potatis.
Vänd dem i uppvispat ägg och panera dem
Stek på medelhög värme
Salta och peppra
GRÄDDFILSSÅS
Blanda gräddfil med lite socker och dill
KESORÖRA
Blanda keso och gräddfil med vitlök
Serva allt detta med kokt potatis.
Visningar: 298
Inlagt 2012-08-25 14:27:23

