Receptbeskrivning

Trattkantarellsopp & co

Ingredienser för
6 dl trattkantareller färska (eller 30 gr torkade)
gul lök
2 msk smör
msk tomatpuré
3 msk vetemjöl
7 dl vatten + ev blötläggningsvatten
1 svamp- eller grönsaksbuljongtärning
2 dl grädde
1 msk citronsaft
4 droppar tabasco
2 msk sherry
- - tillbehÖr - -
2 dl creme fraiche
1 st röd lök finhackad
dl persilja hackad


  0 min
 Svårighet: Lätt
Beskrivning
Blötlägg ev. 1 timme.
Fräs löken glansig i smöret.
Lägg isvampen och fräs några minuter.
i med tomatpuré, vetemjöl och vatten.
Tillsätt buljongtärning, grädde citronsaft, tabasco och sherry.
Sjud i 5-10 minuter.

Servera med tillbehören.

Visningar: 160
Inlagt 2012-08-25 18:15:58