Receptbeskrivning
Trattkantarellsopp & co
Ingredienser
för
6 dl trattkantareller färska (eller 30 gr torkade)
gul lök
2 msk smör
msk tomatpuré
3 msk vetemjöl
7 dl vatten + ev blötläggningsvatten
1 svamp- eller grönsaksbuljongtärning
2 dl grädde
1 msk citronsaft
4 droppar tabasco
2 msk sherry
1 st röd lök finhackad
dl persilja hackad
gul lök
2 msk smör
msk tomatpuré
3 msk vetemjöl
7 dl vatten + ev blötläggningsvatten
1 svamp- eller grönsaksbuljongtärning
2 dl grädde
1 msk citronsaft
4 droppar tabasco
2 msk sherry
- - tillbehÖr - -
2 dl creme fraiche 1 st röd lök finhackad
dl persilja hackad
Beskrivning
Blötlägg ev. 1 timme.
Fräs löken glansig i smöret.
Lägg isvampen och fräs några minuter.
i med tomatpuré, vetemjöl och vatten.
Tillsätt buljongtärning, grädde citronsaft, tabasco och sherry.
Sjud i 5-10 minuter.
Servera med tillbehören.
Fräs löken glansig i smöret.
Lägg isvampen och fräs några minuter.
i med tomatpuré, vetemjöl och vatten.
Tillsätt buljongtärning, grädde citronsaft, tabasco och sherry.
Sjud i 5-10 minuter.
Servera med tillbehören.
Visningar: 272
Inlagt 2012-08-25 16:15:58

