Receptbeskrivning

Ajvarbräserad karré med potatispuré

Ingredienser för
900 potatis
800 fläskkarré
salt och peppar
1 tsk olja
0.5 dl vatten
2 ajvar relish
2 dl mjölk
2 msk smör eller margarin
socker


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning

Skala och koka potatisen i saltat vatten.
Bryn karrén med oljan i en stekpanna och sänk värmen. Häll i vatten och ajvaren och sjud i 5 minuter.
Värm mjölken.
Krossa potatisen tillsammans med smör och en nypa socker. Späd med mjölken och smaksätt med salt och peppar.
Servera med sallad.

För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på ajvaren. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Laktosfri: använd laktosfri mjölk och laktosfritt matfett.
Mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risalternativ. Använd mjölkfritt matfett.

Visningar: 601
Inlagt 2011-12-11 07:46:32