Receptbeskrivning

Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad

Ingredienser för
400 torsk
0.5 purjolök
2 tsk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
150 g haricots verts
1 kruka dill
2 matlagningsgrädde
3 msk kaviar
salt och peppar


  45 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
Tina torsken.
Sätt ugnen på 150˚C.
Skär torsken i 3 bitar (för 3 port).
Ansa och skiva purjolöken.
Lägg fisken i en ugnssäker form.
Krydda med salt och peppar.
Sätt in formen mitt i ugnen ca 10 minuter eller tills fiskens innertemperatur är 56˚C.

== Sås ==
Fräs purjolöken i oljan.
Rör ner grädde och kaviar och låt koka ca 5 minuter.
Smaksätt med salt och peppar.
Koka haricots vertsen enligt anvisningen på förpackningen.
Skär dillen och blanda den med haricots vertsen.
Servera fisken med kokt potatis, kaviarsås och haricots vertssallad.


Visningar: 275
Inlagt 2012-08-29 22:31:18