Receptbeskrivning
Kasslergratäng
Ingredienser
för
Beskrivning
Kasslergratäng
4port.
ca. 4hg kasslerskivor
1brk. skivad svamp
1strimlad lök
1 strimlad paprika
Fräs upp kasslerskivorna och lägg ien form. Fräs upp svamp
och lök och lägg ovanpå. Lägg på paprikan.
SÃ¥s
3dl vispgrädde
½dl chilisås
1msk sherry ( kan uteslutas )
ca. ½tsk salt
ca. ½tsk svartpeppar
½tsk örtaromat
1tsk basilika
½tsk italiensk salladskrydda
Blanda allt och låt småputtra. Häll såsen över kasslern.
Strö på riven ost. Gratinera ca. 20 min.
Ris och sallad till. Jättegott.
4port.
ca. 4hg kasslerskivor
1brk. skivad svamp
1strimlad lök
1 strimlad paprika
Fräs upp kasslerskivorna och lägg ien form. Fräs upp svamp
och lök och lägg ovanpå. Lägg på paprikan.
SÃ¥s
3dl vispgrädde
½dl chilisås
1msk sherry ( kan uteslutas )
ca. ½tsk salt
ca. ½tsk svartpeppar
½tsk örtaromat
1tsk basilika
½tsk italiensk salladskrydda
Blanda allt och låt småputtra. Häll såsen över kasslern.
Strö på riven ost. Gratinera ca. 20 min.
Ris och sallad till. Jättegott.
Visningar: 504
Inlagt 2012-08-30 10:25:47

