Receptbeskrivning
			
			
			
			Risotto con salsiccia
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							3 dl arborioris 
300 g salsiccia, färsk
7 dl vatten
1.5 st oxbuljongtärning
3 st schalottenlökar
1 msk smör, + 1 msk smör
3 dl öl, mörkt
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar, nymald
1 knippe bladpersilja
1 dl parmesanost, riven
						
					300 g salsiccia, färsk
7 dl vatten
1.5 st oxbuljongtärning
3 st schalottenlökar
1 msk smör, + 1 msk smör
3 dl öl, mörkt
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar, nymald
1 knippe bladpersilja
1 dl parmesanost, riven
Beskrivning
					
						1. Koka upp vatten och buljongtärningar i en kastrull. 2. Skala och finhacka löken. Fräs lök och ris i 1 msk smör i en gryta. Häll på ölet och låt koka in. Späd med den varma buljongen, lite i taget tills all buljong är slut och risotton är krämig, ca 20 min. Smaka av med salt och peppar. 3. Skär korven i slantar. Grovhacka persiljan, lägg undan lite till garnering. Stek korv och persilja i 1 msk smör i en stekpanna. Blanda ner korv, persilja och ost i risotton och servera.Ca 530 kcal per portion23 g fett  26 g protein 55 g kolhydrater    					
										Visningar: 856
Inlagt 2012-08-30 17:52:29
				
					
			





  25 min