Receptbeskrivning
Ratatouille med halloumi
Ingredienser
för
4 prt bulgur
2 msk rapsolja
2 st röd paprika
1 st aubergine
1 st liten zucchini
st citron
1 burk krossade tomater
1 st grönsaksbuljongtärning
3 st vitlöksklyftor
1 st gul lök(ar)
200 g halloumi
1 tsk socker
salt
svartpeppar
2 msk rapsolja
2 st röd paprika
1 st aubergine
1 st liten zucchini
st citron
1 burk krossade tomater
1 st grönsaksbuljongtärning
3 st vitlöksklyftor
1 st gul lök(ar)
200 g halloumi
1 tsk socker
salt
svartpeppar
Beskrivning
Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen (gärna i buljong).
Skär 2 lökar, 1 paprika, 1 aubergine och 1 zuccini i bitar.
Hetta upp lite olja i en wokpanna eller större stekpanna.
Fräs grönsakerna mjuka. Tillsätt 1 burk krossade tomater, pressad vitlök, saften från en halv citron, buljong, socker. Skruva ned värmen och låt småputtra under tiden du steker halloumi.
Smaka av med salt och peppar.
Skär halloumi i 0,5 cm tjocka skivor.
Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek halloumin gyllenbrun.
Skär 2 lökar, 1 paprika, 1 aubergine och 1 zuccini i bitar.
Hetta upp lite olja i en wokpanna eller större stekpanna.
Fräs grönsakerna mjuka. Tillsätt 1 burk krossade tomater, pressad vitlök, saften från en halv citron, buljong, socker. Skruva ned värmen och låt småputtra under tiden du steker halloumi.
Smaka av med salt och peppar.
Skär halloumi i 0,5 cm tjocka skivor.
Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek halloumin gyllenbrun.
Visningar: 757
Inlagt 2012-08-31 00:29:06

