Receptbeskrivning
Gryta på renskav
Ingredienser
för
500 g renskav
1 st gul lök
1.5 dl kantareller
2 msk svartvinbärsgelé
3 dl matlagningsgrädde
2 dl mjölk
2 msk mjöl
smör eller margarin
salt
peppar
1 st gul lök
1.5 dl kantareller
2 msk svartvinbärsgelé
3 dl matlagningsgrädde
2 dl mjölk
2 msk mjöl
smör eller margarin
salt
peppar
Beskrivning
1. Skala och hacka löken. Hetta upp en stekpanna och klicka i smör eller margarin. Bryn renskaven. Tillsätt löken och kantarellerna.
2. Pudra med mjöl och häll i grädde och mjölk. Koka i 15-20 minuter. Krydda med salt och peppar och smaka av med gelé.
2. Pudra med mjöl och häll i grädde och mjölk. Koka i 15-20 minuter. Krydda med salt och peppar och smaka av med gelé.
Visningar: 768
Inlagt 2012-08-31 11:45:04

