Receptbeskrivning
Fläskfilépanna
Ingredienser
för
Beskrivning
Den här grytan som improviserades ihop blev himla god!
500-600 g fläskfilé
salt, svartpeppar, cayennepeppar och pepparmix (ca 1 krm av varje)
1/2 grovhackad gul lök
1 stor burk champinjoner
3 hackade vitlöksklyftor
1 1/2 dl vatten
1 dl svampspad
2 dl créme fraiche
1 tsk soja
2 tsk balsamvinäger
1 tsk salvia
1 köttbuljongtärning
Skiva fläskfilén och stek den. Krydda med salt och svartpeppar på en sidan och cayenne och pepparmix på andra sidan. Jag tog ungefär lika mycket av allt, kanske något mindre cayenne. Ta upp köttet
och bryn sedan lök, svamp och vitlök. Lägg i köttet och rör i resterande ingredienser. Låt puttra ihop en stund. Servera med tex. klyftpotatis eller hasselbackspotatis
500-600 g fläskfilé
salt, svartpeppar, cayennepeppar och pepparmix (ca 1 krm av varje)
1/2 grovhackad gul lök
1 stor burk champinjoner
3 hackade vitlöksklyftor
1 1/2 dl vatten
1 dl svampspad
2 dl créme fraiche
1 tsk soja
2 tsk balsamvinäger
1 tsk salvia
1 köttbuljongtärning
Skiva fläskfilén och stek den. Krydda med salt och svartpeppar på en sidan och cayenne och pepparmix på andra sidan. Jag tog ungefär lika mycket av allt, kanske något mindre cayenne. Ta upp köttet
och bryn sedan lök, svamp och vitlök. Lägg i köttet och rör i resterande ingredienser. Låt puttra ihop en stund. Servera med tex. klyftpotatis eller hasselbackspotatis
Visningar: 503
Inlagt 2012-09-02 08:24:37

